Drukwerk nodig?

Drukwerk nodig?

AlleroundOrganisers_We hebben de laatste tijd veel drukwerk geleverd aan onze klanten. En we krijgen hierdoor veel positieve reacties over de kwaliteiten en prijs verhoudingen. Dit is altijd erg leuk en goed om te horen. Je kunt ook een kijkje nemen in onze portfolio. Wil je meer weten over het drukken van: posters – flyers – folders – visitekaartjes – briefpapier – enveloppen neem dan contact met ons op een vraag vrijblijven een offerte op.

Lekker bruin de winter door

spraytan-AlkmaarNou dat kan hoor, we hebben de website van Spray tan Alkmaar een nieuw jasje gegevens. Je kunt hier heel veel informatie lezen over hoe hun te werk gaan. Heel handig is ook dat ze de meest voorkomende vragen al voor je op 1 rijtje hebben neergezet. Verder is deze website in WordPress opgebouwd met een standaard template. Heel makkelijk om zelf mee te werken. Voor meer info. kijk maar even naar de website.  

Website voor basisschool de Boswaid

De Boswaid school is enige tijd al klant van ons. Nu heeft de school ons de opdracht gegeven om een nieuwe website te bouwen. Er moesten leuke dingen en leerzame dingen op komen te staan. Bijvoorbeeld De Rekentuin en Nieuwsbegrip. Maar het moest ook makkelijk voor de ouders zijn, even snel een telefoon nummer opzoeken of een email adres. Alles is aanbod gekomen. De website is nog in aanbouw.
http://www.boswaidschool.nl/

Schermafbeelding 2013-03-26 om 18.53.47